Agenda

 

 

Lees verder...

Bezoekers

Vandaag 678
Deze week 3705
Deze maand 13274
Sinds 10-2008 1783554

Contact

Talennet Arabisch is een onderdeel van Schoonekamp Tekst en Media.
Schoonekamp Tekst en Media staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende deze site? Dan kunt u ons een bericht sturen. Zie het e-mailadres onder aan deze pagina.

 

FAQ
Wij krijgen vaak hetzelfde soort vragen. Antwoorden op deze vragen hebben we geplaatst bij een FAQ (Veelgestelde Vragen). Er is een grote kans dat het antwoord op uw vraag hier bij staat.
Verder lezen bij de FAQ....

 

Hoofdredacteur: Harmen Schoonekamp. Ik heb zelf een achtergrond in de slavistiek (studie Russisch) en ik werk als beëdigd vertaler Russisch, leraar godsdienst en levensbeschouwing in het voortgezet onderwijs en zelfstandig docent aan de School voor Wijsbegeerte (ik geef cursussen en lezingen over filosofie, godsdienst, levensbeschouwing, Russisch en Russische cultuur).
De grote verscheidenheid aan talen die onze wereld rijk is heeft me altijd geboeid. Vanuit deze interesse ben ik met Talennet begonnen, een reeks websites waar je op een laagdrempelige wijze kennis kunt maken met een vreemde taal. De vertalingen Arabisch voor deze website zijn gemaakt door een vertaalbureau. Ik spreek zelf geen Arabisch en kan helaas ook geen vertaling naar of uit het Arabisch voor u maken.

 

Talennet is gevestigd in het groene dorp Doorn, in de Vruchtengaardebuurt.

 

Eigenaar: Harmen Wilhelm Schoonekamp
KVK-nummer: 08181802
Straat: Frambozendreef 21
Postcode: 3941LM
Plaats: Doorn (Utrechtse Heuvelrug)
E-mailadres: E-mail
Internet: www.talennet.nl/ / www.harmschoonekamp.nl/

 
Citaat van de dag

"Iedere taal geeft een unieke kijk op het leven. " - Federico Fellini -
(1920-1993)